x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi BRD Bucharest Open. Cui a dedicat Simona Halep trofeul cucerit

BRD Bucharest Open. Cui a dedicat Simona Halep trofeul cucerit

17 Iul 2016   •   18:00
BRD Bucharest Open. Cui a dedicat Simona Halep trofeul cucerit

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul cinci mondial, a dedicat spectatorilor trofeul câştigat duminică, în proba de simplu a turneului BRD Bucharest Open, desfăşurat la Arenele BNR din Capitală şi dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

''Am jucat cu drag pentru dumneavoastră şi sper să o fac şi în anii viitori'', a declarat Halep la ceremonia de premiere.

Halep a fost premiată de Flavia Popa, secretar general al BRD Groupe Societe Generale, cu un cec de 43.000 de dolari şi 280 de puncte WTA, în timp ce letona Anastasija Sevastova a primit un cec de 21.400 dolari şi 180 de puncte WTA din partea ungurului Jeno Marky, directorul turneului şi proprietarul licenţei.

''Nu există mai frumos de atât - să ridic din nou trofeul acasă'', a subliniat Halep, care a mai câştigat turneul de la Bucureşti în 2014.

De asemenea, principala favorită a competiţiei a mulţumit şi echipei sale, antrenorului Daniel Dobre, managerului Virginia Ruzici, dar şi actorului Ion Caramitru, care a asistat la meciuri.

Halep a menţionat că Darren Cahilla urmărit-o şi i-a spus că e mândru de ce a făcut azi.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a afirmat că turneul din acest an a fost un succes, având în vedere că sunt românce în ambele finale, Halep la simplu şi Alexandra Cadanţu la dublu. În plus, a menţionat că finală de simplu a fost transmisă în peste 40 de ţări.

Sevastova i-a adresat felicitări Simonei, care ''a arătat că este una dintre cele mai bune jucătoare din lume''.

Letona a fost ironică la faţă de antrenorul său, căruia i-a mulţumit pentru ''ajutorul'' din finală.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită, a câştigat turneul BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, cu un categoric 6-0, 6-0 în finala cu letona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul şapte, duminică, la Arenele BNR din Capitală, în doar 47 de minute.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: brd bucharest open simona halep