x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi BRD Bucharest Open: Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală

BRD Bucharest Open: Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală

17 Iul 2019   •   15:58
BRD Bucharest Open: Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală

Jucătoarea de tenis Irina Camelia Begu (112 WTA) s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250.000 de dolari şi găzduit de Arenele BNR din Capitală, învingând-o în optimi pe slovena Kaja Juvan (nr. 111 mondial) cu 6-4, 6-3.

Eliminată anul trecut încă din primul tur la Bucureşti, după ce la ediţia din 2017 reuşise să îşi adjudece trofeul, Begu s-a impus cu 6-4 în primul set, unul în care s-au realizat cinci break-uri.

În setul secund ea a fost prima care şi-a pierdut serviciul, văzându-se rapid condusă cu 2-0. Din acel moment însă, românca a întors jocul, reuşind trei break-uri şi impunându-se cu 6-3.

Irina Begu a realizat un as, faţă de cei doi ai adversarei sale, şi a făcut 4 duble greşeli, în timp ce slovena doar 3.

Irina Begu va juca în sferturile de finală ale competiţiei bucureştene cu învingătoarea din partida care le opune pe Lara Arruabarrena din Spania şi favorita numărul 6 a turneului, germanca Laura Siegemund.

Prin accederea în sferturile de finală, Begu şi-a asigurat suma de 5.900 de dolari şi 60 de puncte.

Tot, miercuri, Irina Begu va juca şi în proba de dublu acolo unde este favorită numărul 1 alături de Raluca Olaru. În primul tur, perechea română va întâlni cuplul alcătuit din Giorgia Marchetti (Italia) şi Laura Pigossi (Brazilia).
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Irina Camelia Begu