x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi BRD Năstase Țiriac Trophy: Copil și Ungur au câștigat finala de dublu

BRD Năstase Țiriac Trophy: Copil și Ungur au câștigat finala de dublu

26 Apr 2015   •   14:44
BRD Năstase Țiriac Trophy: Copil și Ungur au câștigat finala de dublu

Copil și Ungur, care au evoluat la această competiție grație unui wild-card oferit de organizatori, s-au impus după o oră și 42 minute de joc, la capătul unui meci dramatic, decis la super tie-break.

Ei au disputat cu această ocazie prima lor finală în circuitul ATP (simplu sau dublu), fiind recompensați cu un cec în valoare de 24.280 euro și 250 puncte ATP pentru acest succes, anunță Agerpres.

Marius Copil (24 ani) și Adrian Ungur (30 ani) s-au calificat în finală acestui turneu în urma victoriei cu 6-4, 3-6, 10-6 înregistrată în penultimul act în fața britanicilor Colin Fleming/Jonathan Marray.

Adversarii lor, Monroe și Sitak, care au în palmares două titluri ATP la dublu, au beneficiat, în schimb, de retragerea cuplului Simone Bolelli (Italia)/Steve Darcis (Belgia), după primul ghem al semifinalei disputate vineri.

Tot duminică este programată la Arenele BNR din București și finala de simplu a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, dintre Guillermo Garcia-Lopez (Spania), al cincilea favorit, și cehul Jiri Vesely, cap de serie nr. 7.Marius Copil și Adrian Ungur au câștigat proba de dublu a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, dotat cu premii totale de 439.405 euro, învingând în finală, cu 3-6, 7-5, 17-15, perechea compusă din americanul Nicholas Monroe și neozeelandezul Artem Sitak, duminică, la Arenele BNR din Capitală.




×