x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bucharest International Bowling Open 2010, doi români în semifinale

Bucharest International Bowling Open 2010, doi români în semifinale

de Cristian Ionescu    |    29 Noi 2010   •   14:27
Bucharest International Bowling Open 2010, doi români în semifinale

Podiumul a fost completat de Takis Karetsos, din Grecia, care s-a calificat în finală după ce a învins, cu scor 2-1 în semifinală, doi jucători români: Marius Piticariu şi Viorel Simut. Locul trei a fost ocupat de Stuart Williams, din Marea Britanie, care a fost învins de Brian Voss în semifinală.

 „Primul turneu internaţional de bowling din România a fost un succes atât prin numărul de jucători înscrişi, care ne-a depăşit aşteptările, cât şi prin nivelul înalt al jocului care ne-a făcut remarcaţi în circuitul internaţional. Avem încredere că IDM Bucharest International Bowling Open va stabili o tradiţie la noi şi ne aşteptăm ca la ediţia din următorul an să avem şi mai mulţi jucători români în finală,” a declarat Marius Briciu, director IDM Club şi organizatorul turneului.

Turneul s-a desfăşurat în perioada 22-28 noiembrie la Clubul IDM din Bucureşti sub egida World Tenpin Bowling Association (WTBA) şi European Tenpin Bowling Federation (ETBF) şi a fost dotat cu premii totale de 10.000 de euro. Competiţia a atras peste 100 de jucători profesionişti din campionatele europene şi din Statele Unite, printre aceştia numărându-se profesionişti din Top 50 mondial precum Zara Gilles, Stuart Williams şi Matt Miller din Marea Britanie; David Canady, medaliat cu bronz la Campionatul European din anul 2009, şi Brian Voss. în finala de duminică, 28 noiembrie, s-au calificat 24 de jucători.

×