x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute e din nou campion. Presa canadiană nu e impresionată, însă, de victoria împotriva rusului Denis Grachev

Bute e din nou campion. Presa canadiană nu e impresionată, însă, de victoria împotriva rusului Denis Grachev

04 Noi 2012   •   10:10
Bute e din nou campion. Presa canadiană nu e impresionată, însă, de victoria împotriva rusului Denis Grachev
Sursa foto: DANIEL MIHAILESCU / AFP

Lucian Bute s-a impus în această dimineaţă în faţa rusului Denis Grachev, dar e încă departe de forma care l-a făcut campion mondial, scrie presa canadiană.

Pugilistul român, aflat la primul meci după înfrîngerea de la sfârşitul lunii mai în faţa britanicului Carl Froch, s-a impus la puncte, toţi cei trei arbitri punctînd în favoarea sa: 115-113, 118-110, 116-112. Bute este şi noul campion NABF, centura WBC a celui mai bun boxer din America de Nord.

Prestaţia românului i-a dezamăgit pe ziariştii din Canada, dar şi pe cei 10.122 de fani prezenţi la arena Centre Bell din Montreal, cea mai scăzută asistenţă la unul din meciurile sale din ultimii 5 ani.

"Bute a câştigat meciul, dar n-a convins pe nimeni", spun cei de la radio-canada.ca, care notează că pugilistul român e încă departe de o revanşă cu Carl Froch.

"Grachev a fost un adversar greu, a pus mare presiune pe mine. Per total sunt fericit de cum m-am prezentat, de prestaţia mea după acel eşec cu Froch. Mă simt eliberat după înfrîngere, acesta e adevăratul Bute. Vreau revanşa, sper să câştige următorul meci ca apoi să ne înfruntăm", a fost reacţia lui Bute după meciul cu Grachev.

Articolul complet pe GSP.RO

×