x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute l-a învins pe Brian Magee prin KO în repriza a zecea (video)

Bute l-a învins pe Brian Magee prin KO în repriza a zecea (video)

20 Mar 2011   •   07:51
Bute l-a învins pe Brian Magee prin KO în repriza a zecea (video)
Sursa foto: /Reuters

Pugilistul român Lucian Bute şi-a apărat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins în această dimineaţă pe irlandezul Brian Magee, prin KO în repriza a zecea, într-un meci disputat la Centre Bell din Montreal.

VIDEO: Vezi aici momentul în care Bute l-a făcut KO pe Magee

Debutul partidei dintre Bute şi Magee a fost echilibrat, dar românul a câştigat trei din primele patru reprize cu 10-9, în ce cea o repriză a fost declarată egalitate. În runda a cincea, Bute a fost condus de adversarul său, dar campionul român a devenit apoi mult mai agresiv. În cea de-a şaptea rundă, l-a trimis la podea pe Magee, cu celebra sa lovitură la ficat. Irlandezul a mai rezistat până în repriza a zecea, când Bute şi-a trimis din nou adversarul la podea, tot cu un upercut în ficat, iar arbitrul Pete Podgorski a decis oprirea meciului.


Lucian Bute, în vârstă de 31 de ani, are acum 28 de victorii la profesionişti şi nici o înfrângere. Magee, în varstă de 35 de ani, are 34 de victorii (24 prin KO), 4 înfrângeri şi un meci egal.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi brian magee