x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute: "Mendy are un stil murdar, dar voi rămâne campion mondial".

Bute: "Mendy are un stil murdar, dar voi rămâne campion mondial".

15 Iun 2011   •   15:49
Bute: "Mendy are un stil murdar, dar voi rămâne campion mondial".

Lucian Bute a vorbit in aceasta seara, la Radio GSP, despre meciul in care isi va apara centura de campion mondial IBF in fata francezului Jean Paul Mendy. Din Canada, acolo unde se pregateste pentru aceasta intalnire, Bute a transmis un mesaj tuturor romanilor pe care-i asteapta in numar cat mai mare la Romexpo la meciul de pe 9 iulie.

"Abia am terminat primul antrenament al zilei, ma antrenez de la ora 6 pana la ora 9, apoi de la ora 15 la ora 17. Am doua antrenamente pe zi. Am multe antrenamente pe saptamana, doar duminica am zi libera, atunci cand incerc sa ma odihnesc. Eu ma bucur din tot sufletul si sunt onorat sa boxex in Romania, este visul meu. Mi-am dorit enorm inca din 2007 sa-mi apar aceasta centura in fata romanilor. Ma simt foarte bine, va fi o presiune suplimentara pe umerii mei, sper sa fiu in cea mai buna forma la ora meciului. Eu sunt profesionist, stiu ce am de facut, iar cand stiu ca sunt pregatit, nu are de ce sa-mi fie teama", a spus Bute.

"O sa fie un meci greu pentru ca Mendy nu are nici o infrangere, va fi un meci spectaculos. A spus ca vine sa-mi ia centura si nu doar sa-si ia bursa si sa se plimbe. Va fi un meci spectaculos, si sper ca pe 9 iulie toata Romania sa fie alaturi de mine pentru ca am nevoie de acest suport din partea lor", a mai precizat campionul roman.

"Vreau sa le multumesc tuturor romanilor care sunt alaturi de mine si m-au urmarit. Voi face un meci mare in urma caruia imi voi pastra centura si voi ramane campion mondial. Cand vin in Romania, nu e chiar o vacanta pentru mine, pentru ca trebuie sa vizitez pe toata lumea. E obositor, dar in acelasi timp imi incarc bateriile si ma intorc in Canada cu mare incredere. Cel mai important este ca sunt sanatos si astept sa vin acasa. Vineri, pe 24 iunie voi veni la Bucuresti pentru ca am nevoie sa ma acomodez cu fusul orar, temperatura si toate lucrurile care conteaza foarte mult in aceasta perioada. Va asigur ca la meciul meu de la Bucuresti, o sa fie foarte, foarte, foarte multi canadieni. Toata lumea asteapta acest meci cu mult interes si sunt sigur ca vor fi surprinsi de numarul mare al canadienilor prezenti in sala", a continuat pugilistul.

"Mai trebuie sa o conving pe mama sa vina la meci, in rest toata familia mea va fi prezenta. Mama nu s-a uitat la nici un meci de-al meu de cand am inceput boxul. Sper din totul sufletul sa fie la Bucuresti pentru a fi alaturi de mine! Mendy este un jucator cu un stil foarte murdar, ii urmaresc meciurile si sper sa nu am nici un fel de problema la meciul de pe 9 iulie de la Romexpo!", a precizat Lucian Bute la Radio GSP.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi jean-paul mendy