x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute: "Sper ca în vară să boxez în România"

Bute: "Sper ca în vară să boxez în România"

20 Mar 2011   •   08:28
Bute: "Sper ca în vară să boxez în România"
Sursa foto: Christinne Muschi /Reuters
157166-2011-03-18t185926z-330528015-gm1e73j08er01-rtrmadp-3-box.jpg

Ca de fiecare dată după un meci, Lucian Bute a transmis un mesaj pentru fanii din ţară, declarând că speră ca următorul său meci să se dispute în România.

”Bună dimineaţa, români! Mulţumesc că aţi fost alături de mine şi că v-aţi trezit din nou aşa devreme ca să mă susţineţi! Vă iubesc şi vă mulţumesc! Sunt multumit de meciul pe care l-am facut. A fost un meci greu pentru ca Magee si-a dorit foarte mult centura si a atacat mult”, a fost prima declaraţie a lui Lucian Bute după meci.

”Sunt fericit pentru spectacolul pe care l-am oferit. E o onoare pentru mine că am reuşit să îi fac pe români fericiţi. Încă nu ştiu ce va urma, sper din tot sufletul ca în această vară să boxez în România. Îmi doresc din tot sufletul să boxez în ţară. Am muncit mult pentru acest meci, nu am fost în Miami pentru vacanţă. Am studiat cu atenţie adversarul. În primele reprize l-am tatonat şi apoi mi-am dat drumul. Eram pregătit pentru un meci de 12 reprize. Încă o dată, mulţumesc românilor!”, a spus Bute.

"Magee este un boxer dur şi curajos. Am avut probleme să mă adaptez la stilul său în primele trei reprize, ceea ce e şi normal, deoarece în ultimii patru ani nu mai întâlnisem un stângaci. Din repriza a patra am început să mă simt bine, loviturile mele şi-au atins tot mai des ţinta. Din repriza a şasea am început să-i vânez ficatul şi am văzut că începea să se clatine. Mai am resurse, dar le păstrez pentru meciurile mai importante care vor urma", a mai declarat Lucian după meci.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi