x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute va avea fani de pretutindeni: Din Galaţi, Buşteni şi chiar Montreal

Bute va avea fani de pretutindeni: Din Galaţi, Buşteni şi chiar Montreal

30 Iun 2011   •   12:00
Bute va avea fani de pretutindeni: Din Galaţi, Buşteni şi chiar Montreal

Lucian Bute va fi sustinut in meciul cu francezul Jean Paul Mendy de galerii alcatuite din aproximativ 1.000 de galateni, 200 de locuitori ai orasului Busteni si 100 de canadieni in fruntea carora se va afla Silviu, un prieten apropiat al boxerului roman.

Cea mai numeroasa galerie a lui Bute va fi alcatuita din oameni de afaceri din Galati, informeaza site-ul www.lucian-bute.ro. Al doilea grup vine din Busteni, primarul Emanoil Savin, cel care l-a facut pe Lucian cetatean de onoare, achizitionand 200 de bilete pentru fanii lui Bute. "Vom veni in ziua meciului cu cinci autocare. Grupul nostru il veti recunoaste foarte usor. Vom fi imbracati cu tricouri cu Lucian si vom avea multe steaguri ale Romaniei. Vom fi cei mai zgomotosi din sala", a declarat Savin.

Al treilea grup de sustinatori, alcatuit din aproximativ 100 de canadieni, va sosi saptamana viitoare in Romania. Circa 30 de persoane sunt prieteni apropiati ai lui Bute si nu au ratat nici un meci al acestuia. Sef de galerie va fi Silviu, un roman stabilit acum 15 ani la Montreal. "Am fost cu Lucian in Las Vegas sau la Miami, cum sa nu vin la Bucuresti? In afara de prietenii lui, vor mai veni alti 80-90 de canadieni care si-au cumparat bilete o data cu excursia in Romania", a precizat Silviu.

Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala in fata francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, in cadrul galei "Campion pentru Romania", ce va avea loc la Romexpo si va fi transmisa de Pro TV.

×