x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Campionul european Sorin Tănăsie, doi ani şi două luni după gratii!.

Campionul european Sorin Tănăsie, doi ani şi două luni după gratii!.

03 Iun 2011   •   07:16
Campionul european Sorin Tănăsie, doi ani şi două luni după gratii!.

Campionul european la box in 2008, Sorin Tanasie, a fost incarcerat, joi sear[, in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Dolj, pe numele sau fiind emis de catre Judecatoria Pitesti un mandat de executare a doi ani si doua luni de inchisoare pentru conducere sub influenta alcoolului.

Boxerul a fost prins de catre politistii Sectiei 5 Craiova in urma unei actiuni de identificare si prindere a persoanelor pe numele carora exista mandat de executare a unor pedepse cu inchisoarea.

"Actiunea se desfasoara in tot judetul. Ieri (joi – n. r.), a fost depistat de politistii Sectiei 5 Sorin T., de 31 ani, pe numele caruia exista emis un mandat de executare a pedepsei, emis de Judecatoria Pitesti. A fost incarcerat in arestul IPJ Dolj', a declarat agent Amelia Caprarin.

Sorin Tanasie a mai fost cercetat intr-un dosar penal pentru distrugere si port ilegal de cutit, dupa ce, la inceputul lunii decembrie 2007, a avariat masina unui craiovean, care a sarit randul intrand in fata altor clienti la un fast-food.

×
Subiecte în articol: box sporturi sorin tanasie