x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Când va fi permis accesul spectatorilor la cursele IndyCar

Când va fi permis accesul spectatorilor la cursele IndyCar

19 Iun 2020   •   11:13
Când va fi permis accesul spectatorilor la cursele IndyCar

Organizatorii campionatului automobilistic IndyCar,  Formula I americană, a anunţat că va fi disponibil un număr limitat de bilete, începând cu cursa dublă, programată în perioada 17-18 iulie pe circuitul din Iowa, transmite Reuters.

IndyCar a început sezonul pe 6 iunie, cu o cursă fără spectatori pe Texas Motor Speedway, câştigată de neozeelandezul Scott Dixon.

Organizatorii nu au precizat numărul biletelor care vor fi scoase la vânzare, dar presa americană a estimat că vor fi sub 6.000.

Înainte de intrarea în parcările circuitului, spectatorilor li se va monitoriza temperatura şi doar personalul esenţial va avea acces pe pistă.

În tribune se va respecta distanţarea socială, de minimum 2 metri între spectatori.

Următoarele curse din programul IndyCar au loc pe 4 iulie, la Indianapolis Motor Speedway, şi dubla Grand Prix at Road America, în zilele de 11 -12 iulie. La Indianapolis, accesul spectatorilor nu este permis, iar în privinţa dublei Road America nu s-a luat încă o decizie.

Organizatorii NASCAR au permis accesul a maximum 1.000 de spectatori la cursa Homestead-Miami Speedway, din weekend-ul trecut.

La cursa Bristol Motor Speedway din 15 iulie, NASCAR va permite vânzarea a 30.000 de bilete. 

×
Subiecte în articol: auto indycar nascar