x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Canotaj: România a cucerit argintul în proba masculină de patru rame, la Europenele din Cehia

Canotaj: România a cucerit argintul în proba masculină de patru rame, la Europenele din Cehia

28 Mai 2017   •   14:00
Canotaj: România a cucerit argintul în proba masculină de patru rame, la Europenele din Cehia
Sursa foto: Federatia Romana De Canotaj/Facebook

Echipajul masculin de patru rame al României, format din Cristian Ivaşcu, Vlad Dragoş Aicoboae, Marius Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, a cucerit medaliile de argint, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Racice (Cehia). 

Italia (Marco Di Costanzo, Giovanni Abagnale, Matteo Castaldo, Domenci Montrone) a obţinut aurul în 05 min 54 sec 520/1000, tricolorii au terminat pe locul al doilea, cu timpul de 05 min 56 sec 070/1000, devansând Rusia (Aleksandr Stradaev, Daniil Andrienko, Semen Iaganov, Grigori Şciulepov), care s-a clasat pe locul al treilea, în 05 min 56 sec 860/1000. 

România a ajuns la un bilanţ de trei medalii la Racice, două de aur şi una de argint. Aurul a fost cucerit sâmbătă la patru rame feminin (Cristina Popescu, Alina Elena Pop, Beatrice Parfenie şi Georgiana Paraşcanu) şi duminică la dublu rame feminin (Mădălina Bereş şi Laura Oprea). Tot duminică, Ionela Lehaci şi Gianina Beleagă au ocupat locul 4 în proba de dublu vâsle feminin categoria uşoară. 

Canotorii români vor mai evolua duminică în două finale, la 8+1 feminin (14,48) şi 8+1 masculin (15,33). 

România a aliniat la Campionatele Europene cel mai numeros lot din ultimii 12 ani, zece echipaje, compuse din 39 de sportivi. 

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: canotaj argint europene cehia