x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Carl Froch l-a învins pe danezul Kessler şi a unificat titlurile mondiale la supermijlocie

Carl Froch l-a învins pe danezul Kessler şi a unificat titlurile mondiale la supermijlocie

26 Mai 2013   •   13:23
Carl Froch l-a învins pe danezul Kessler şi a unificat titlurile mondiale la supermijlocie

Boxerul britanic Carl Froch (35 ani) a reuşit să unifice titlurile mondiale IBF şi WBA la categoria supermijlocie, învingându-l la puncte în unanimitate, după 12 reprize, pe danezul Mikkel Kessler, în cadrul unei gale care a avut loc sâmbătă seara la arena O2 din Londra, informează agerpres.ro.

Froch, care l-a deposedat pe pugilistul român Lucian Bute de centura de campion mondial IBF, în urmă cu exact un an, a reuşit astfel să-şi ia revanşa în faţa lui Kessler (34 ani) după înfrângerea suferită în faţa acestuia în aprilie 2010, intrând totodată şi în posesia titlului mondial la supermijlocie în versiunea WBA, deţinut de danez.

Campionul britanic, cu 31 de victorii şi 2 înfrângeri în palmares, doreşte acum să-l întâlnească pe americanul Andre Ward, deţinătorul centurii mondiale la categoria mijlocie în versiunea WBC, care i-a învins atât pe Froch cât şi pe Kessler, în urmă cu câţiva ani, în cadrul turneului Super Six.

Ward a asistat,de altfel, la meciul de sâmbătă în calitate de comentator pentru un post american de televiziune şi a declarat la final că este dispus să-i acorde revanşa lui Froch.  

×
Subiecte în articol: carl froch