x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Caroline Wozniacki, eliminare cu SCANDAL la Wimbledon. „E clar că deciziile sunt greșite”

Caroline Wozniacki, eliminare cu SCANDAL la Wimbledon. „E clar că deciziile sunt greșite”

05 Iul 2019   •   16:30
Caroline Wozniacki, eliminare cu SCANDAL la Wimbledon. „E clar că deciziile sunt greșite”

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, locul 19 în ierarhia WTA şi cap de serie nr. 14, a fost eliminată în turul al treilea la turneul de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a cedat în două seturi, cu 6-4, 6-2, în faţa chinezoaicei Shuai Zhang (50 WTA).

În setul doi, Caroline Wozniacki a avut mai multe reacții nervoase la adresa arbitrului, reclamând faptul că deciziile luate cu ajutorul hawk-eye-ului sunt eronate.

„Este absurd, este ridicol! Deciziile sunt greșite. Cum pot să joc în asemenea mod? Cum pot pierde două puncte din cauza hawk-eye-ului? E clar că deciziile sunt greșite. Înțelegi cât de frustrant e?”, a spus Wozniacki citat de GSP.

Zhang, care s-a impus după o oră şi 20 de minute, va juca în runda următoare contra învingătoarei din partida care le opune pe ucraineanca Daiana Iastremska (35 WTA) şi elveţianca Victorija Golubic (81 WTA).

O altă jucătoare din Ucraina, Elina Svitolina (locul 8 WTA, cap de serie nr. 8), a trecut în trei seturi, 6-3, 6-7 (1/7), 6-2, de grecoaica Maria Sakkari (32 WTA).

AGERPRES

×
Subiecte în articol: caroline wozniacki