x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ce cunoscut pugilist american crede că Bute îl va "termina" pe Pascal

Ce cunoscut pugilist american crede că Bute îl va "termina" pe Pascal

03 Mai 2013   •   18:58
Ce cunoscut pugilist american crede că Bute îl va "termina" pe Pascal

Pugilistul american Chad Dawson, fost adversar al lui Jean Pascal, a declarat că în opinia sa Lucian Bute îl va "termina" pe boxerul canadian la gala programată în data de 25 mai.  "Este o confruntare bună. Însă cred că dacă un umăr al lui Pascal cedează, el nu îi va putea face faţă lui Bute cu o singură mână, cum a fost cu alte personaje pe care le-a înfruntat. Cred că Bute îl va termina", a spus Dawson, informează lapresse.ca.

El a precizat că ar vrea ca după ce va boxa, la 8 iunie, cu canadianul Adonis Stevenson, următorul său adversar să fie câştigătorul meciului Bute-Pascal. "Mi-ar plăcea foarte mult să boxez cu câştigătorul confruntării dintre Bute şi Pascal. Nu m-ar deranja nici să merg la Montreal pentru a boxa. Ar fi extraordinară o revanşă cu Pascal, dar mi-ar plăcea mult şi să boxez cu Bute", a adăugat americanul.

Jean Pascal a suferit numeroase accidentări la umăr în timpul meciurilor sale, ultimul fiind cel cu Aleksi Kuziemski, în decembrie. Pascal l-a învins pe Chad Dawson în 2010.  Lucian Bute va boxa la 25 mai cu canadianul Jean Pascal. Bute şi Pascal vor boxa în Centre Bell din Montreal, pentru centura WBC Diamond, onoare rezervată confruntărilor de prestigiu.

×