x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ce scrie presa internaţională despre victoria incredibilă a Simonei Halep la Montreal

Ce scrie presa internaţională despre victoria incredibilă a Simonei Halep la Montreal

13 Aug 2018   •   00:09
Ce scrie presa internaţională despre victoria incredibilă  a Simonei Halep la Montreal

Presa internaţională, la picioarele Simonei Halep. Presa din afară a remarcat victoria incredibilă a Simonei Halep la Montreal. După aproape trei ore de tenis intens, Simona Halep se impune la Rogers Cup 2018. Un nou trofeu pentru ea, al treilea al sezonului, după Shenzhen şi Roland Garros. Este al doilea titlu în Canada, tot la Montreal, după cel din 2016 şi al 18-lea al carierei.

În presa internaţională, Simona Halep a fost din nou atracţia principală prestând un joc foarte bun şi arătând un nivel foarte ridicat. “Simona Halep se impune la Montreal după una dintre cele mai dramatice finale ale anului 2018. După o bătălie crâncenă dusă de pe fundul terenului, Simona Halep s-a impus pentru a câştiga al treilea titlu al anului. Un nou meci foate impresionant dn partea româncei”, au scris cei de la WTA, citați de Fanatik.

Americanii de la World Tennis sunt de părere că spiritul de luptă al Simonei Halep i-a adus în final victoria. “Este vorba despre suflet, despre credinţă şi devotament, dar mai presus de toate, de pasiunea pentru tenis. Simona Halep, campioana din 2016, o învinge pe Sloane Stephens într-unul dintre cele mai incitante meciuri ale sezonului.”

Presa internaţională, la picioarele Simonei Halep. De asemenea, jurnaliştii pe Twitter au scris şi ei despre succesul româncei: “Simona Halep câştigă o finală GROZAVĂ în Montreal şi o învinge pe Sloane Stephens. O rivalitate în curs de  dezvoltare în Top 5 WTA”, a scris Ben Rothenberg pe Twitter.

L'Equipe: "Halep rămâne regina".

"Simona Halep a învins-o duminică pe Sloane Stephens în finala de la Montreal și a câștigat al treilea turneu în acest an. [...] Învingătoare la Shenzhen și la Roland Garros, unde o întâlnea de asemenea pe Sloane Stephens, a adăugat al 18-lea trofeu", a mai scris cea mai prestigioasă publicație sportivă din Franța.

BBC: "Simona Halep o învinge pe Sloane Stephens pentru câștigarea Rogers Cup la Montreal".

"Halep a câștigat dramatic primul set la tie-break, după 3 break-uri de fiecare parte, dar l-a pierdut pe al doilea, înainte să își revină în decisiv. [...] A câștigat după o întâlnire maraton, care a durat două ore și 41 de minute, în condiții toride. Ambele jucătoare s-au zbătut pentru respirație pe fondul unor schimburi prelungite ca niște pedepse, într-o căldură istovitoare", au completat britanicii.

Marca: "Halep demolează rezistența lui Stephens și se întoarce să domine la Montreal".

Mundo Deportivo: "Halep, campioană la Montreal după ce a învins-o pe Stephens".

"În reeditarea finalei de la Roland Garros, românca (numărul 1 în lume) a învins-o din nou pe americancă (numărul 3) în Canada", au completat spaniolii de la Mundo Deportivo.

ESPN: "Simona Halep o depășește pe Sloane Stephens în 3 seturi pentru câștigarea Rogers Cup".

×
Subiecte în articol: Simona Halep