x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Copilul atlet-minune Giuliano Stroe mai doboară un record mondial: cele mai multe flotări... pe sticle! (VIDEO)

Copilul atlet-minune Giuliano Stroe mai doboară un record mondial: cele mai multe flotări... pe sticle! (VIDEO)

31 Ian 2012   •   08:37
Copilul atlet-minune Giuliano Stroe mai doboară un record mondial: cele mai multe flotări... pe sticle! (VIDEO)

Giuliano Stroe, baietelul de origine romana in varsta de 7 ani, care, in urma cu doi ani, stabilea mai multe recorduri mondiale datorita fortei sale extraordinare pentru varsta de numai 5 ani, a intrat, din nou, in Cartea Recordurilor. De data asta, recordul sau este absolut, in sensul ca este singura persoana din lume care a reusit performanta de a executa 8 flotari, in timp ce se sprijina cu palmele si picioarele pe sticle goale de sampanie.

In ciuda varstei sale fragede, Giuliano face exercitii recomandate barbatilor in toata firea. El traieste cu familia in Italia, iar tatal sau il antreneaza de la varsta de doi ani. Clipurile cu exercitiile baiatului au facut senzatie pe internet.

Giuliano Stroe detine si recordul pentru cea mai rapida cursa in maini cu o greutate intre picioare, ca si recordul de flotari in maini (pe vericala).

Unii medici au avertizat ca transformarile aproape incredibile pe care le-a suferit corpul sau ar putea sa ii afecteze cresterea, dar tatal sau respinge categoric ideea ca si-ar forta copilul. Iulian Stroe spune ca Giuliano nu se antreneaza singur si ca imediat ce oboseste este trimis la joaca.

×