x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Coșmarul unei mari sportive! A fost aproape de moarte, dar vrea sa revina pe teren!

Coșmarul unei mari sportive! A fost aproape de moarte, dar vrea sa revina pe teren!

10 Ian 2018   •   07:35
Coșmarul unei mari sportive! A fost aproape de moarte, dar vrea sa revina pe teren!

Jucătoarea franceză de tenis Marion Bartoli a dezvăluit, pentru cotidianul L'Equipe, că a trăit un coșmar în ultimii ani, din cauza iubitului ei. Bartoli s-a retras din tenis în 2013, însă un an mai târziu a reluat o relație mai veche, care i-a adus numai probleme.

 

Jucătoarea a dezvăluit că a trăit un calvar alături de fostul iubit, care zilnic râdea pe seama greutăţii sale. "Am trăit un infern alături de el, în fiecare zi îmi spunea că sunt grasă. În fiecare zi. Vedea o fată slabă şi frumoasă pe stradă şi îmi spunea: "Vezi ce slabă şi frumoasă este?" M-am lăsat distrusă de cineva, deși nu credeam că este posibil", a spus Marion.

În 2016, franţuzoaica a contactat un virus misterios, fiind internată în spital după ce slăbise 30 de kilograme. Sportiva a ajuns la un moment dat numai piele și os, imaginile cu ea făcând înconjurul lumii.

Bartoli a povestit  că, din cauza virusului, corpul ei refuza din ce în ce mai multe lucruri, de la mâncare la electronice. Nu putea folosi mobilul fără mânuși și nu putea purta bijuterii pentru că avea o reacție urâtă pe piele. ”Nu pot nici să pun o batistă pe față. Este oribil. Acum, viața mea este un coșmar. Trebuie să mă spăl cu apă minerală, pentru că pielea mea nu suportă apa de la robinet. Sunt nevoită să mănânc doar salate și castraveți fără coajă”, spunea Bartoli în 2016.

Acum, Marion Bartoli se declară pregătită să revină în circuitul mondial. "Vreau să dovedesc că pot reveni după ce am fost aproape de moarte, vreau să arăt că pot fi din nou pe teren şi mă pot bate trei ore pentru a câştiga un meci în trei seturi. Şi vreau să revin pentru a le arăta tuturor celor care nu au crezut în mine că s-au înşelat. În fiecare zi am fost pusă la pământ", a mai spus jucătoarea.

OBSERVATOR

×