x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: „Să ne bucurăm că a învins-o pe această ursoaică cu pui, extrem de periculoasă”

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: „Să ne bucurăm că a învins-o pe această ursoaică cu pui, extrem de periculoasă”

10 Iul 2017   •   21:25
Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: „Să ne bucurăm că a învins-o pe această ursoaică cu pui, extrem de periculoasă”

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a trecut în două seturi de Vika Azarenka, scor 7-5, 6-2. Cristian Tudor Popescu a vorbit despre prestaţia Simonei Halep împotriva bielorusei şi a lăudat-o pe româncă:

 

„Rareori am văzut un meci la care să nu corespundă scorul la nivelul de tensiune de pe teren. Să ne bucurăm că a învins-o pe această ursoaică cu pui, extrem de periculoasă. În orice moment jocul se putea întoarce. Putem spune că Simona a câştigat meciul în primul set când a rezistat năvalei, asediului Victoriei Azarenka.

Aceasta a venit cum îi e felul de a ataca, a început în trombă şi a presat-o pe Simona, dar Simona i-a trimis suficient de multe mingi înapoi în primul set, pentru ca Victoria Azarenka să nu poată câştiga repede. Aşa că Azarenka nu a putut face faţă ritmului ei năvalnic.

A fost o victorie fără probleme, dar tensiunea s-a menţinut, pentru că Azarenka este o mare jucătoare, dar care nu mai are suficientă susţinere fizică pentru jocul ei de ritm”, a spus CTP, la Digi24.

×
Subiecte în articol: cristian tudor popescu simona halep