x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristina Neagu a primit Cheia Bucureştiului de la primarul general. Contractul jucătoarei a fost prelungit

Cristina Neagu a primit Cheia Bucureştiului de la primarul general. Contractul jucătoarei a fost prelungit

18 Feb 2020   •   19:50
Cristina Neagu a primit Cheia Bucureştiului de la primarul general. Contractul jucătoarei a fost prelungit

Handbalista Cristina Neagu a primit marţi Cheia Bucureştiului şi o diplomă de excelenţă din partea primarului general, Gabriela Firea.

"Întâlnire de 5 stele astăzi la Primăria Capitalei! I-am înmânat Cheia Bucureştiului şi o diplomă de excelenţă pentru întreaga activitate celei mai valoroase handbaliste a lumii, Cristina Neagu, componentă de bază a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti. Cu această ocazie, anunţăm oficial faptul că valoroasa sportivă şi CSM Bucureşti au convenit prelungirea contractului pentru încă două sezoane, astfel că bucureştenii şi toţi românii de altfel se vor bucura în continuare de performanţele Cristinei şi ale unei echipe de handbal care ţinteşte cât mai sus!", a scris Firea pe Facebook.

Potrivit acesteia, CSM Bucureşti, club administrat de Primăria Capitalei, îşi propune să dezvolte şi să susţină handbalul românesc, atât prin ceea ce produce clubul la nivelul Centrului de Copii şi Juniori, cât şi la nivel de performanţă de top în handbalul european.

"Cristina Neagu este un model demn de urmat pentru generaţiile pe care vrem să le construim la CSM Bucureşti!", a adăugat Firea.

AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: cristina neagu