x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti

21 Mai 2019   •   20:45
Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti

Jucătoarea de handbal Cristina Neagu a afirmat, marţi, într-un mesaj postat pe un site de socializare, după ce a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucureşti, că a decis să rămână pentru că "iubeşte să joace în ţara în care s-a născut".

"Vreau să vă anunţ că astăzi am semnat prelungirea contractului cu CSM Bucureşti pe încă un sezon. Am decis să rămân pentru că iubesc să joc în ţara în care m-am născut, în faţa suporterilor români, şi pentru că îmi doresc să îmi îndeplinesc visul, acela de a câştiga Liga Campionilor cu o echipă din România. A fost un sezon foarte greu, dar ne vom întoarce la anul şi mai puternice", a scris Neagu pe contul personal de Facebook.

Ea a menţionat că au întristat-o discuţiile apărute în mediul public privind salariul său la CSM Bucureşti, echipă susţinută financiar de Primăria Capitalei.

"A fost o perioadă grea, în care am stat deoparte şi m-a întristat să văd cum se tot discută doar despre salariul meu şi mai puţin despre performanţa unică pe care am reuşit-o în handbalul mondial. Oameni care şi-au dat cu părerea despre ce şi cât merit, neavând idee ce înseamnă sportul de performanţă, câtă muncă şi câte sacrificii trebuie să faci pentru a ajunge în vârf şi mai ales pentru a te menţine acolo", a mai spus Neagu.

CSM Bucureşti a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă, că handbalista Cristina Neagu (30 de ani), desemnată cea mai bună jucătoare a anului 2018 de Federaţia Internaţională de Handbal (IHF), şi-a prelungit pe încă un sezon contractul cu gruparea din Capitală.

"Cea mai bună handbalistă a lumii a semnat prelungirea cu un an a contractului cu echipa din Capitală. Clubul Sportiv Municipal din Bucureşti doreşte să facă performanţă la cel mai înalt nivel, iar păstrarea în lotul feminin de handbal a celei mai bune jucătoare a lumii a reprezentat o prioritate. Tocmai de aceea, CSM Bucureşti şi Cristina Neagu au ales să meargă mai departe, sportiva semnând  un contract valabil încă un an", se menţionează în comunicatul citat.

Handbalista Cristina Neagu, interul stânga al echipei naţionale a României, a semnat în vara anului 2017 un contract valabil doi ani cu CSM Bucureşti. Aleasă cea mai bună jucătoare din Europa în 2018 în urma unei anchete realizată de Federaţia Europeană de Handbal (EHF), Neagu se află în prezent în recuperare după ruptura de ligamente suferită la finalul anului trecut.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: csm bucuresti cristina neagu