x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristina Neagu va primi titlul de Cetățean de onoare al Bucureștiului

Cristina Neagu va primi titlul de Cetățean de onoare al Bucureștiului

06 Dec 2018   •   22:16
Cristina Neagu va primi titlul de Cetățean de onoare al Bucureștiului

Directorul general al CSM București, Gabriela Szabo, a anunțat că handbalista Cristina Neagu va primi titlul de Cetățean de onoare al Bucureștiului. Distincția va fi acordată în cadrul unei festivități organizate de Primăria Capitalei, conform Agerpres.

„Eu ştiu că Cristina Neagu a primit din partea Consiliului titlul de Cetăţean de onoare al Capitalei. În zilele următoare ea va primi acest titlu în mod oficial. Va fi o festivitate frumoasă la nivel de Bucureşti în care Cristina Neagu şi alte personalităţi ale vieţii publice din România vor primi acest titlu. Mă bucur că Cristina Neagu este sportiva clubului CSM Bucureşti. Atâtea comentarii au fost pe marginea salariului ei... aşa că mă bucur că Primăria Capitalei şi Consiliul Municipiului Bucureşti au avut curajul să o aducă pe Cristina Neagu la CSM”, a afirmat Gabriela Szabo.

Cristina Neagu participă cu echipa naţională a României la Campionatul European EHF EURO 2018 din Franţa. Jucătoarea a devenit zilele trecute golghetera all-time a competiţiei. România are până acum trei victorii din trei posibile la CE din Franţa după succesele din Grupa D cu Cehia (31-28), Germania (29-24 ) şi Norvegia (31-23).

×
Subiecte în articol: cristina neagu cetatean de onoare euro