x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristina Neagu: Voi reveni și mai puternică

Cristina Neagu: Voi reveni și mai puternică

18 Ian 2019   •   10:05
Cristina Neagu: Voi reveni și mai puternică

Cristina Neagu s-a accidentat grav la genunchiul drept în timpul Campionatului European din Franţa, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale în Belgia, iar de câteva zile a revenit acasă. Interul de la CSM Bucureşti nu stă degeaba şi trage tare să revină pe teren cât mai curând.
Pentru a micşora perioada în care nu va putea evolua - minimum şase,şapte luni - Cristina petrece zilnic peste patru ore la o clinică specializată în recuperare sportivă. Cum nici un sacrificiu nu e prea mare, liderul echipei naţionale a României spune că face tot ce este nevoie pentru a fi aptă de joc.
'Mă simt bine, recuperarea merge bine, dar sunt conştientă că procesul de recuperare este cu suişuri şi coborâşuri. Este o perioadă grea, dar muncesc mult, zi de zi şi ştiu că voi reveni şi mai puternică. Contează foarte mult faptul că am un psihic tare. Simt că lucrurile merg în direcţia bună, iar medicul mi-a spus că în mod normal după şase luni mă voi putea întoarce la handbal. Abia aştept să-mi scot firele de la operaţie, săptămâna viitoare, apoi să merg să fac bazin, şi peste alte două săptămâni să pot face şi bicicletă...cu cât voi face mai multe lucruri, cu atât voi avea un moral şi mai bun' - Cristina Neagu, handbalistă CSM Bucureşti.
'Am ţipat de durere, am simţit că e grav'
Cristina mărturiseşte că nu a vrut să vadă imaginile cu accidentarea urâtă pe care a suferit-o în timpul meciului cu Ungaria, de la Euro, dar a descris ce a simţit în momentele în care genunchiul 'i-a fugit' şi a realizat că este vorba despre o problemă foarte serioasă.
'Nu am dorit să mă uit la reluări la televizor, dar în primele zile după operaţie nu puteam scăpa de acele imagini din timpul jocului, îmi tot veneau în minte... M-a durut foarte tare, ştiu exact ce am simţit şi ce s-a văzut la televizor. M-am speriat tare, am ţipat de durere, apoi am început să plâng pentru că mi-am dat seama că mi-am rupt ligamentul. Nu vreau să-mi fac sânge rău uitându-mă la acele imagini. În general mi-e greu să văd accidentări la televizor, mai ales că se dau şi în slow motion şi poţi vedea în amănunt cum se întâmplă lucrurile... ştiu că a fost un şoc pentru toată lumea...a fost greu...' - Cristina Neagu, handbalistă CSM Bucureşti.
'CSM va juca din ce în ce mai bine'
Liderul campioanei României crede că 'tigroaicele' sunt pe un drum ascendent, în ciuda problemelor din ultima perioadă. Cristina Neagu mizează pe calificarea fetelor în Final Four-ul Ligii Campionilor şi promite că va fi şef de galerie la Budapesta.
'îmi dau seama că le lipsesc fetelor...îmi doresc foarte tare să mergem cât mai departe în Liga Campionilor. Voi fi mereu alături de ele şi le voi susţine. ştiu că este o perioadă grea pentru echipă, dar sunt convinsă că avem calitate şi vom depăşi clipele mai nefaste şi vom juca mai bine. Mi-e greu să stau pe margine, dar în momentul de faţă încerc să mă concentrez mai mult pe recuperarea mea' - Cristina Neagu, handbalistă CSM Bucureşti.
 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: cristina neagu