x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CSM Bucureşti a transferat-o pe înlocuitoarea Cristinei Neagu. Handbalista va debuta cu Gyor

CSM Bucureşti a transferat-o pe înlocuitoarea Cristinei Neagu. Handbalista va debuta cu Gyor

22 Ian 2019   •   16:39
CSM Bucureşti a transferat-o pe înlocuitoarea Cristinei Neagu. Handbalista va debuta cu Gyor
Sursa foto: CSM Bucuresti

Gruparea de handbal feminin CSM Bucureşti a transferat-o, luni, pe Claudia Constantinescu (24 de ani), jucătoare care a evoluat până acum pentru formaţia HC Zalău, informează clubul din Capitală pe site-ul său oficial.

La începutul acestei săptămâni, CSM București și HC Zalău au ajuns la o înțelegere în privința transferului interului stânga Claudia Constantinescu. Jucătoarea de 24 de ani a semnat un contract valabil până în vara lui 2020 cu CSM București, pentru care va debuta sâmbătă, 26 ianuarie, în deplasarea de la Gyor, din grupele principale ale Ligii Campionilor.

Claudia Constantinescu a evoluat, la nivel de seniori, doar pentru HC Zalău, echipă a cărei componentă a fost începând cu 2013 și alături de care a câștigat medalia de bronz la finalul sezonului 2016/2017. De asemenea, Claudia este multiplă medaliată la nivel de juniori și a bifat prezențe la Campionatele Europene U17 și U19 din 2011 și 2013 și la Campionatele Mondiale U18 și U20 din 2012 și 2014.

„Transferul la CSM București este un lucru foarte important pentru mine. Sunt foarte bucuroasă că am reușit acest pas și consider că prin foarte multă muncă și ambiție orice vis poate deveni realitate. Nu mă așteptam ca transferul să se producă în acest moment, dar este bine că s-a întâmplat. Cred că visul fiecărui jucător este să joace în Liga Campionilor. Acolo sunt doar jucătoare de top, voi încerca să dau tot ce am mai bun și să câștigăm. Nu cred că se poate un debut mai frumos decât la Gyor, este extraordinar, sper ca totul să fie bine și să fie un debut cu dreptul. Avem ca obiectiv câștigarea tuturor meciurilor, a Cupei României, a campionatului și calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor și sper să ajut la aceste victorii. Am văzut la televizor că publicul bucureștean este bucuros și își susține echipa tot timpul și îmi doresc să vină în continuare în număr cât mai mare la meciuri pentru a ne susține.” - Claudia Constantinescu, CSM București

Claudia Constantinescu va purta tricoul cu numărul 20 la CSM București.

 

×
Subiecte în articol: Claudia Constantinescu