x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CSM București - Vardar Skopje, în semifinalele Ligii Campionilor

CSM București - Vardar Skopje, în semifinalele Ligii Campionilor

18 Apr 2017   •   14:56
CSM București - Vardar Skopje, în semifinalele Ligii Campionilor

CSM București, deținătoarea trofeului, va întâlni echipa macedoneană Vardar Skopje în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, ca și la ediția de anul trecut, potrivit tragerii la sorți efectuate marți, la Budapesta.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta din nou Gyori Audi ETO KC, finalista din 2016, şi Buducnost Podgorica, echipa la care joacă internaţionala română Cristina Neagu. 

Turneul Final4 al Ligii Campionilor se va desfăşura pe 6 şi 7 mai, la Budapesta, cu aceleaşi echipe ca în 2016, CSM Bucureşti, Gyori Audi ETO KC, Vardar Skopje şi Buducnost Podgorica. 

La tragerea la sorţi au fost prezente jucătoare reprezentative de la cele patru semifinaliste, Katarina Bulatovic (Buducnost), Tamara Mavsar (Vardar), Anita Gorbicz (Gyor) şi Line Joergensen (CSM Bucureşti). 

Deţinătoarea trofeului, CSM Bucureşti, s-a calificat la turneul de la Budapesta după două victorii cu Ferencvaros TC-Rail Cargo Hungaria, 27-26, sâmbătă, chiar la Budapesta, şi 30-25 la Bucureşti. 

Buducnost Podgorica a obţinut şi ea două victorii în sferturi, 31-17 pe teren propriu şi 35-30, sâmbătă, în deplasare, cu Larvik (Norvegia). 

Gyori Audi ETO KC a trecut de Metz Handball cu 28-22, pe teren propriu, după 31-32 în deplasare. 

Vardar Skopje a dispus de FC Midtjylland cu 26-24, sâmbătă, după 28-26 în Danemarca. 

La ediţia de anul trecut, CSM Bucureşti a dispus în semifinale de Vardar cu 27-21, iar Gyori Audi ETO KC s-a impus la limită în duelul cu Buducnost, 21-20. În finala mică, Vardar a trecut de Buducnost cu 30-28, iar CSM Bucureşti a câştigat trofeul, după ce a învins-o pe Gyori Audi ETO KC cu 29-26, după prelungiri şi aruncările de departajare. 

În ambele zile (6 şi 7 mai), primele meciuri vor avea loc de la ora locală 15,15 (16,15, la Bucureşti), respectiv 17,45 (18,45 în România). 

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: csm bucuresti final four