x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CTP, despre calificarea în finală la Wimbledon: „Este cea mai mare performanță a Simonei de până acum”

CTP, despre calificarea în finală la Wimbledon: „Este cea mai mare performanță a Simonei de până acum”

11 Iul 2019   •   17:38
CTP, despre calificarea în finală la Wimbledon: „Este cea mai mare performanță a Simonei de până acum”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că această calificare în finală la Wimbledon „este cea mai mare performanță a Simonei de până acum”.

"Am trăit finala din 1976 a lui Ilie Năstase cu Bjorn Borg. De atunci au trecut 43 de ani și am ajuns să trăiesc ziua în care România să fie din nou în finala celui mai mare turneu de tenis din lume. Este cea mai mare performanță a Simonei de până acum. Este mai mare decât victoria de la Roland Garros pentru că Wimbledonul este un turneu cu totul și cu totul special. Jucătorii, oamenii de tenis îl consideră turneul magic, turneul imperial, cel mai mare din lume.

Important este și cum a reușit Simona să atingă această finală. După sfertul de finală de la Roland Garros, când Simona a fost învinsă de Anisimova, spuneam atunci că pe Simona a învins-o alt tenis și trebuia să vină și ea cu alt tenis. A făcut-o mai repede și mai bine decât mă așteptam", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu