x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CTP, perspective sumbre pentru Halep: „Nu a fost doar o problemă de tehnică, a fost și o problemă de mentalitate”

CTP, perspective sumbre pentru Halep: „Nu a fost doar o problemă de tehnică, a fost și o problemă de mentalitate”

06 Iun 2019   •   15:12
CTP, perspective sumbre pentru Halep: „Nu a fost doar o problemă de tehnică, a fost și o problemă de mentalitate”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că înfrângerea Simonei Halep de către puștoaica Anisimova nu a fost întâmplătoare. Tinerele jucătoare au „un bagaj tehnic formidabil” și românca trebuie „să-și upgradeze jocul” peentru a le face față.

”Anisimova are un pachet tehnic mai bun decât al Simonei Halep. A mai apărut și Vondrousova, care a învins-o la fel pe Halep. Sunt tinere jucătoare cu un bagaj tehnic formidabil. Au o complexitate a jocului fantastică, știu când să dea o scurtă, știu să facă față unei contra scurte.

Nu se poate ca Simona Halep să se adapteze la jocul acestor tinere. Ea are 28 de ani și a reușit perfomanțe formidabile cu un anumit tip de joc. Este foarte greu pentru Simona să își adapteze jocul în așa fel încât să facă față acestui nou val de jucătoare tinere.

Nu este imposibil să se adapteze, dar este foarte greu. Dacă Simona nu va reuși să-și upgradeze jocul, dacă nu reușește să se reorienteze, pentru că Simona a știut ce a vrut să joace tactic astăzi, dar adversara a jucat mult mai bine tehnic.

Nu a fost doar o problemă de tehnică, a fost și o problemă de mentalitate. Din păcate se vede absența lui Daren Cahill, pentru că Simona nu a mai avut aceeași determinare ca anul trecut, nu a mai luptat cu aceeași îndârjire.”, a spus CTP, la Digi 24.

×
Subiecte în articol: Simona Halep