x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristian Tudor Popescu, despre victoria Mihaelei Buzărnescu cu Bertens. „Un potop de ţipete şi înjurături de care şi Ilie Năstase ar fi mândru”

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Mihaelei Buzărnescu cu Bertens. „Un potop de ţipete şi înjurături de care şi Ilie Năstase ar fi mândru”

26 Iun 2018   •   21:15
Cristian Tudor Popescu,  despre victoria Mihaelei Buzărnescu cu Bertens. „Un potop de ţipete şi înjurături de care şi Ilie Năstase ar fi mândru”

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 28 WTA) a reușit o revenire miraculoasă în meciul de azi cu Kiki Bertens și s-a calificat în optimile turneului de la Eastbourne. Jucătoarea noastră s-a mai remarcat și prin limbajul vulgar în unele momente din meci, ținta unora dintre injurii fiind chiar arbitra meciului. 

"Morții mă-tii!", "Mănânc mingile astea", "Înjur de nu mai pot", "Te urăsc, arbitro!", "Mi-ai furat tot ghemul, morții mă-tii de arbitră, ce-mi face, tot ghemul mi l-ai furat, "Dracu să te ia de proastă" au fost câteva dintre înjurăturile scăpate de Mihaela Buzărnescu, acestea fiind ațintite spre arbitră, dar și spre propria persoană, scrie Gazeta Sporturilor

La rândul său, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a făcut un rezumat expresiv al partidei de la Eastbourne: "Cu o voinţă excepţională, mâini de aur şi un potop de ţipete şi înjurături de care şi Ilie Năstase ar fi mândru, inclusiv la adresa arbitrei ("M... mă-tii, te urăsc!!"), Mihaela Buzărnescu a întors-o la Eastbourne pe Kiki Bertens de la 3-6, 2-5, câştigând decisivul cu 6-3. Să sperăm că pe-acolo nu traduce nimeni din română...".

 

Reacțiile Mihaelei Buzărnescu au fost captate de microfoanele ambientale, iar jucătoarea noastră ar putea fi amendată drastic de WTA. 

 

×