x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Don King, invitat la meciul Bute-Mendy

Don King, invitat la meciul Bute-Mendy

27 Iun 2011   •   10:13
Don King, invitat la meciul Bute-Mendy

Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, l-a contactat pe Don King, caruia i-ar fi oferit suma de 200.000 de dolari pentru a veni la Bucuresti la gala lui Lucian Bute, au declarat surse din cadrul FR de Box.

Pentru gala Campion pentru Romania, FR Box incearca sa-i aduca la Bucuresti atat pe Evander Holyfield, cat si Lennox Lewis. Donald "Don" King a fost contactat deja pentru a veni la Bucuresti, iar cunoscutul promotor, acum in varsta de 79 de ani, ar fi cerut 200.000 de dolari pentru a onora invitatia. Rudel Obreja a fost de acord cu pretentiile lui Don King, sustin sursele citate.

Don King este cunoscut in toata lumea pentru frizura lui, dar si pentru meciurile celebre pe care le-a pus in scena. "Rumble in the Jungle"si "Thrilla in Manila", precum si ascensiunea lui Mike Tyson au fost orchestrate de controversatul promotor. Don King a avut sub contract pana acum nume mari din box ca Muhammad Ali, George Foreman, Larry Holmes, Mike Tyson, Evander Holyfield , Julio Cesar Chavez, Andrew Golota, Felix Trinidad, Roy Jones Jr. si Marco Antonio Barrera.

×