x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Drapelul SUA a căzut în timpul intonăDrii imnului pentru Serena Williams

Drapelul SUA a căzut în timpul intonăDrii imnului pentru Serena Williams

04 Aug 2012   •   19:06
Drapelul SUA a căzut în timpul intonăDrii imnului pentru Serena Williams

Drapelul Statelor Unite ale Americii s-a desprins de pe suport si a cazut in timpul intonarii imnului SUA pentru Serena Williams, castigatoarea probei de simplu feminin din cadrul turneului de tenis de la Jocurile Olimpice.

Potrivit presei americane, vantul a batut puternic in timpul ceremoniei de premiere, iar incidentul a avut loc in timp ce se inaltau cele trei steaguri ale natiunilor sportivelor medaliate, SUA, Rusia (Maria Sarapova) si Belarus (Victoria Azarenka). Steagurile Rusiei si Belarusului au ramas pe suportul mobil, insa cel al castigatoarei s-a desprins si a cazut pe o balustrada aflata intre tribuna si teren.

Serena Williams a continuat sa zambeasca, dupa ce a vazut steagul cazand, si a asteptat sa se termine imnul.
"Batea vantul tare si am vazut steagul zburand. Probabil zbura ca sa ajunga la mine sa ma imbratiseze, pentru ca steagul era foarte fericit. Nu a reusit sa ajunga, dar a fost aproape. Plutea catre mine incercand sa se infasoare in jurul meu", a comentat Serena Williams cu umor incidentul.

Un moment amuzant de la finala de sambata a fost semnalat in setul al doilea, cand un barbat a strigat catre Maria Sarapova, dominata clar de Williams: "Maria, inca mai vreau sa ma casatoresc cu tine".
Jucatoarea americana Serena Williams a castigat medalia de aur in proba de simplu feminin din cadrul turneului de tenis de la Jocurile Olimpice de la Londra, invingand-o in finala, cu scorul de 6-0, 6-1, pe sportiva rusa Maria Sarapova.

×