x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Florin Croitoru, două medalii de aur la smuls şi total în prima zi a Campionatelor Europene de haltere, de la Tel Aviv

Florin Croitoru, două medalii de aur la smuls şi total în prima zi a Campionatelor Europene de haltere, de la Tel Aviv

06 Apr 2014   •   01:49
Florin Croitoru, două medalii de aur la smuls şi total în prima zi a Campionatelor Europene de haltere, de la Tel Aviv
Sursa foto: Haltere. Florin Croitoru, două medalii de aur la smuls şi total în prima zi a Campionatelor Europene de la Tel Aviv

 Sportivul român Florin Croitoru (cat. 56 kg) a cucerit două medalii de aur, la smuls şi total, sâmbătă, în prima zi a Campionatelor Europene de haltere de la Tel Aviv (Israel).

Croitoru s-a impus la stilul smuls cu 122 kg, fiind urmat de turcul Ismet Algul, 115 kg, belgianul Tom Goegebuer, 115 kg, şi spaniolul Josue Brachi, 115 kg, departajaţi de greutatea corporală. Daniel Vizitiu s-a clasat pe locul 6, cu 112 kg.

Florin Croitoru a ocupat primul loc la total, cu 259 kg, devansându-i pe italianul Mirco Scarantino, 257 kg, şi pe armeanul Smbat Margarian, 256 kg. Daniel Vizitiu a ocupat locul 9, cu 247 kg (egal cu Goegebuer, dar belgianul a fost mai uşor la cântar).

La stilul aruncat, medalia de aur a revenit lui Margarian, cu 147 kg, urmat de moldoveanul Oleg Sîrghi, 146 kg, şi de Scarantino, 143 kg. Croitoru a ocupat locul 5, cu 137 kg, iar Vizitiu s-a clasat pe 8, cu 135 kg.

×