x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Formula 1: Două curse s-ar putea desfășura pe circuitul de la Silversone, Marea Britanie

Formula 1: Două curse s-ar putea desfășura pe circuitul de la Silversone, Marea Britanie

16 Mai 2020   •   20:25
Formula 1: Două curse s-ar putea desfășura pe circuitul de la Silversone, Marea Britanie

Între proprietarii circuitului British Racing Driver's Club şi conducătorii Marelui Circ au avut loc negocieri, în urma cărora părţile au căzut de acord în privinţa desfăşurării a două curse în 2020, a anunțat directorului executiv de la Silverstone, Stuart Pringle, citat de BBC.

"Sunt încântat că am ajuns la acest acord de principiu pentru două Grand Prix-uri, care se vor desfăşura cu porţile închise, în această vară", a declarat Pringle.

Acesta a precizat, că cele două curse vor trebui aprobate de executivul de la Londra, "ântrucât prioritatea o reprezintă securitatea tuturor participanţilor şi respectarea strictă a regulilor sanitare".

Pandemia de coronavirus a bulversat complet sezonul Formulei 1, cel mai important campionat automobilistic al planetei.

Acesta trebuia să înceapă pe 15 martie, la Melbourne. În fost anulate, în total, zece Mari Premii din acest an au fost anulate (Australia, Monaco şi Franţa) sau amânate pentru date ulterioare (Bahrain, China, Vietnam, Olanda, Spania, Azerbaidjan şi Canada).

Formula 1 plănuieşte să înceapă sezonul 2020 cu două curse în Austria, pe circuitul Red Bull Ring din Spielberg, în zilele de 5 şi 12 iulie.

×
Subiecte în articol: formula 1 silverstone