x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Fotbal: UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva antrenorilor Simeone (Atletico) şi Allegri (Juventus)

Fotbal: UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva antrenorilor Simeone (Atletico) şi Allegri (Juventus)

25 Feb 2019   •   20:18
Fotbal: UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva antrenorilor Simeone (Atletico) şi Allegri (Juventus)

Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a deschis o procedură disciplinară împotriva antrenorilor Diego Simeone (Atletico Madrid) şi Massimiliano Allegri (Juventus Torino) pentru conduită inadecvată în meciul din Liga Campionilor, a anunţat luni forul european într-un comunicat.

Procedura disciplinară vizează comportamentul celor doi antrenori la meciul disputat pe 20 februarie, la Madrid, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor, în care Atletico s-a impus cu scorul de 2-0.

Cunoscut pentru modul în care îşi impulsionează jucătorii şi fanii, Simeone a sărbătorit primul gol împotriva lui Juventus, întorcându-se către tribunele arenei Metroplitano şi apucându-se cu mâinile de părţile genitale. Allegri este acuzat că a provocat întârzierea loviturii de începere a celei de-a doua reprize.

UEFA a deschis o procedură disciplinară şi împotriva clubului madrilen, din cauza scărilor blocate şi a obiectelor aruncate în teren.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: simeone atletico madrid allegri juventus