x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi FR Atletism vrea două medalii la CE de sală

FR Atletism vrea două medalii la CE de sală

09 Feb 2011   •   16:30
FR Atletism vrea două medalii la CE de sală

Preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Sorin Matei, a anunţat în această după-amiază, într-o conferinţă de presă, că obiectivul delegaţiei României care va participa la Campionatele Europene din sală de la Paris, în perioada 4-6 martie, este obţinerea a 1-2 medalii.

"În acest an vom participa la cinci campionate mondiale, plus jocurile mondiale universitare, la şase campionate europene, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, la trei cupe europene şi şapte campionate balcanice. Vom avea un total de 23 de competiţii internaţionale oficiale, unde, împreună cu antrenorii, cu cluburile şi sportivii avem speranţa că ne vom realiza obiectivele. La Paris, obiectivul nostru este să obţinem 1-2 medalii şi să avem câţiva finalişti, 2-3. În ultimii patru ani, cam acestea au fost obiectivele noastre la competiţiile majore", a spus Matei.

Conducătorul atletismului românesc a precizat că bugetul redus din acest an a creat probleme mari: "Am trecut peste faza cu reducerile de buget. Deja ne-am făcut priorităţile şi trebuie să ne menţinem acelaşi standard ca şi în anii trecuţi, iar sportivii care şi-au îndeplinit baremurile la competiţiile internaţionale să aibe posibilitatea să participe".

×
Subiecte în articol: atletism sporturi