x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Frank Schleck, urmărit de ghinion! Încă o problemă pentru liderul echipei RadioShack.

Frank Schleck, urmărit de ghinion! Încă o problemă pentru liderul echipei RadioShack.

de Sorin Anghel    |    07 Iul 2012   •   08:44
Frank Schleck, urmărit de ghinion! Încă o problemă pentru liderul echipei RadioShack.

Un traseu deloc pe placul sau. Accidentare in Il Giro. Absenta fratelui sau. Relatie rece cu managerul Alain Gallopin. Acestea au fost problemele lui Frank Schleck inainte de startul Marii Bucle. Ca si cum nu avea destule pe cap, luxemburghezul a fost lovit ieri de ghinion. Rutierul de la RadioShack a ramas in urma favoritilor cu doua minute dupa ce bicicleta i s-a defectat in urma ambuteiajului care a avut loc cu 26 de kilometri inaintea liniei de sosire.

Schleck a fost foarte nervos in momentul in care s-a vazut nevoit sa se opreasca din cauza cazaturii care a spart plutonul favoritilor. Mai intaI, mecanicul a intarziat destul de mult pana cand i-a schimbat bicicleta. Apoi a avut surpriza sa constate ca doar Yaroslav Popovych a ramas cu el pentru a-l ajuta sa nu ajunga la linia de sosire cu o intarziere foarte mare. E semnul cel mai clar ca managerul Alain Gallopin nu ii are la inima pe fratii Schleck,un transfer la o echipa din Germania fiind tot mai aproape.

Luxemburghezul a ajuns foarte nervos la Metz, unde a fost chemat la controlul anti-doping. Mai tarziu, in fata autocarului, era la fel de incordat, cautandu-l din priviri pe Gallopin. “Au fost foarte multi baieti care au cazut. N-am putut evita. Sunt foarte nervos. Nu cred ca am patit ceva in urma acestei cazaturi, dar tot mai simt dureri dupa ce am cazut in Turul Italiei. Daca nu am nimic rupt, nu o sa ma opresc. N-am avut noroc. Vom vedea ce este de facut in zilele ce urmeaza. Trebuie sa schimbam strategia', a declarat Frank Schleck.

×