x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Froch: "Bute nu vrea să boxeze cu mine, ştie că îl voi rupe în bucăţi".

Froch: "Bute nu vrea să boxeze cu mine, ştie că îl voi rupe în bucăţi".

06 Iun 2011   •   13:00
Froch: "Bute nu vrea să boxeze cu mine, ştie că îl voi rupe în bucăţi".

Calificat in finala turneului Super Six, cea mai importanta competitie a categoriei supermijlocie, Carl Froch il ataca din nou pe campionul roman Lucian Bute. Pugilistul britanic, campion mondial al versiunii WBC, a declarat ca Bute evita o confruntare cu el deoarece stie ca isi va pierde centura IBF, informeaza boxingscene.com.

"Bute este speriat si ingrijorat de o eventuala confruntare cu mine. El stie ca il voi rupe in bucati, este un meci pe care stie ca il va pierde. De aceea nu se intampla un astfel de meci si de aceea nu a intrat in turneul Super Six. Eu tintesc centura lui IBF si daca il voi intalni vreodata i-o voi lua. Tineti mine asta", a spus Froch.

Romanul Lucian Bute si-a aparat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a saptea oara consecutiv, dupa ce l-a invins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic in repriza a zecea, intr-un meci disputat, in data de 20 martie, la Centre Bell din Montreal. Ulterior, el a anuntat ca va disputa urmatorul meci la 9 iulie, in Romania.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi carl froch