x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Froch îl atacă iar pe Bute: "Va fi vai de el dacă ne întâlnim"

Froch îl atacă iar pe Bute: "Va fi vai de el dacă ne întâlnim"

08 Mai 2011   •   18:26
Froch îl atacă iar pe Bute: "Va fi vai de el dacă ne întâlnim"
164377-.jpgConsiderat principalul favorit să câştige turneul Super Six, cea mai tare competiţie la supermijlocie, britanicul Carl Froch, campion mondial al versiunii WBC, l-a atacat dur pe românul Lucian Bute, despre care a spus că nu merită să fie numit "cel mai bun pugilist al categoriei sale". Froch merge chiar mai departe şi declară că românul nu ar rezista 12 reprize în faţa sa.

"Am convingerea că voi câştiga acest turneu şi va fi vai de Bute dacă va nimeri în calea mea apoi. Vă jur că acest băiat nu va rezista 12 runde împotriva mea. Mă cunoaşteţi, nimeni un este capabil să-mi facă rău şi dau între 70 şi 100 de lovituri dure pe rundă timp de 12 reprize consecutive, fără să îmi scadă energia", a spus Froch.

Carl Froch a menţionat că nu înţelege de ce Lucian Bute este considerat cel mai bun pugilist al categoriei supermijlocii de către site-ul Fightnews.

"Am văzut clasamentul şi nu are nici o logică. Bute este un pugilist supraestimat. El nu a bătut pe nimeni până acum. Nu a înfruntat nicio figură marcantă a categoriei. Eu am boxat cu Mikkel Kessler, Arthur Abraham, Andre Dirrell şi Jean Pascal. Identificaţi-mi un singur adversar al lui Bute clasat între primele cinci, şase sau şapte capete de afiş ale categoriei. Nu veţi găsi niciunul", a adăugat britanicul.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi carl froch