x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Gabi Szabo, aleasă în conducerea Asociaţiei Europene de Atletism

Gabi Szabo, aleasă în conducerea Asociaţiei Europene de Atletism

16 Apr 2011   •   18:30
Gabi Szabo, aleasă în conducerea Asociaţiei Europene de Atletism
Sursa foto: /Intact Images
161495-20110407124327004.jpgFosta sportivă Gabriela Szabo, în prezent vicepreşedinte al Federaţiei Române de Atletism, a fost aleasă azi în Comitetului Executiv al Asociaţiei Europene de Atletism (EAA).

"După ani de zile în Comisia de reflexie a EAA, mă aşteptam să fiu aleasă în Boardul executiv, deşi concurenţa a fost acerbă. Mâine vom avea prima şedinţă a Boardului, alcătuit din 13 membri, voi lua pulsul şi vom pune la punct, la federaţie, o strategie în noua funcţie", a declarat Szabo, multiplă campioană olimpică, mondială şi europeană în perioada 1995-2001.

La congresul ce a avut loc la Londra a fost reales pentru un mandat de patru ani în funcţia de preşedinte al EAA elveţianul Hansjorg Wirz. Vicepreşedinţi au fost aleşi spaniolul Jose Luis de Carlos, cehul Karel Pilny şi francezul Jean Gracia.

În Comitetul Executiv al EAA au mai fost aleşi Franco Arese (Italia), Sylvia Barlag (Olanda), Jonas Egilsson (Islanda), Liam Hennessy (Irlanda), Frank Hensel (Germania), Dobromir Karamarinov (Bulgaria), Toralf Nilsson (Suedia), Erki Nool (Estonia), Antti Pihlakoski (Finlanda), Jorge Salcedo (Portugalia), Salih Munir Yaras (Turcia) şi Vadim Zelichenok (Rusia).

×
Subiecte în articol: atletism sporturi gabriela szabo