x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Halep a câștigat turneul de la Indian Wells! Simona s-a impus în 3 seturi în fața Jelenei Jankovici (VIDEO)

Halep a câștigat turneul de la Indian Wells! Simona s-a impus în 3 seturi în fața Jelenei Jankovici (VIDEO)

22 Mar 2015   •   22:55
Halep a câștigat turneul de la Indian Wells! Simona s-a impus în 3 seturi în fața Jelenei Jankovici (VIDEO)

Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, duminică, după ce a învins-o într-o finală foarte disputată pe sârboaica Jelena Jankovic, cu 2-6, 7-5, 6-4. Meciul a durat două ore și jumătate. Halep a reușit 22 de lovituri câștigătoare, iar Jankovic 26, românca făcând și 47 de erori neforțate, față de cele 61 ale adversarei.

Simona și-a adjudecat astfel cel mai important titlu al carierei, după un meci care a durat două ore și 37 de minute și cu o desfășurare dramatic, având o revenire extraordinară. Pentru românca de 23 de ani acesta este al treilea titlu câștigat în 2015 și al 11-lea din carieră, după cele de la Nürnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia, toate în 2013, Doha și București în 2014, Shenzhen, Dubai și Indian Wells anul acesta. Halep a câștigat primul său titlu Premier Mandatory, cel mai important din carieră, după cele de categoria Premier 5 (Doha 2014 și Dubai 2015). Anul trecut, Simona se oprise în semifinale la Indian Wells, învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, în două seturi, cu 6-3, 6-4.

În acest moment, Halep este liderul clasamentului ''Road to Singapore'', care contează pentru Turneul Campioanelor.

×
Subiecte în articol: simona halep indian wells