x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Halep a făcut "probabil cel mai bun meci" al său împotriva Şarapovei, crede rusoaica

Halep a făcut "probabil cel mai bun meci" al său împotriva Şarapovei, crede rusoaica

04 Oct 2017   •   14:56
Halep a făcut "probabil cel mai bun meci" al său împotriva Şarapovei, crede rusoaica
Sursa foto: Wikimedia Commons

Simona Halep a făcut "probabil cel mai bun meci" al său împotriva Mariei Şarapova, a declarat jucătoarea rusă de tenis, învinsă miercuri prima oară de româncă, în optimile de finală ale turneului WTA de la Beijing (6-2, 6-2). 

"A reuşit un meci incredibil, probabil cel mai bun pe care l-a jucat împotriva mea la toate întâlnirile noastre", a afirmat Şarapova, citată de DPA. 

Halep (26 ani), a doua favorită a competiţiei, a câştigat primul meci în faţa rusoaicei, după şapte victorii la rând ale acesteia, cea mai recentă în urmă cu aproximativ o lună, la US Open, în primul tur. 

"Eu n-am fost destul de exactă. N-am văzut mingea. Nu m-am mişcat aşa cum o făceam de obicei la meciurile împotriva ei. A avut consistenţă în lovituri şi nu a făcut multe greşeli neforţate, a avut un procentaj destul de bun la serviciu. A făcut totul aşa cum trebuie", a spus rusoaica. 

Halep o va întâlni în sferturi pe învingătoarea dintre poloneza Agnieszka Radwanska (cap de serie numărul 11) şi rusoaica Daria Kasatkina. 
 www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Simona Halep maria sarapova