x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Halep, zi de foc prin ploaia din Toronto! Poate avea două meciuri într-o zi!

Halep, zi de foc prin ploaia din Toronto! Poate avea două meciuri într-o zi!

de Dan Constantin    |    12 Aug 2017   •   11:07
Halep, zi de foc prin ploaia din Toronto! Poate avea două meciuri într-o zi!

Ploaia a dat peste cap turneul WTA de la Toronto. Partida Wozniaky- -Pliskova, din sferturi, a fost intreruptă zeci de minute de rafalele de ploaie, dar s-a sfârșit totuși după trei ore de joc.Alt sfert de finală-Svitolina-Muguruza-   a fost oprit după primul set. Partida Simonei Halep cu franțuzoaica Garcia a fost reprogramată pentru sambătă , ora 11, ora locală. 

Prognoza meteo indica însă sanse mari de ploaie la Toronto și pentru următoarele ore.Dacă va câștiga meciul cu Garcia, conform programului, după ora 18, Halep este programată semifinala cu câștigătoarea din meciul întrerupt Svitolina- Muguruza.Simona ar putea juca în această variantă, două partide in aceiasi zi. 

 Miza jocurilor din fazele finale ale turneului de la Toronto este  mare deoarece câștigătoarea  ia  pe lângă premiul consistent în bani, și 900 de puncte în clasamentul WTA. Nr. 1 mondial, cehoaica Karolina Pliskova, a fost stopată în sferturi, Kerber, nr 3 mondial a iesit prematur din turneu, asa încât este o sansa importanta pentru Halep de  a se apropia de prima pozitie a casamentului mondial și a se îndepărta de următoarele clasate.

×
Subiecte în articol: simona halep