x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Handbal feminin: CSM Bucureşti, învinsă la debutul în grupele Ligii Campionilor

Handbal feminin: CSM Bucureşti, învinsă la debutul în grupele Ligii Campionilor

09 Ian 2016   •   20:24
Handbal feminin: CSM Bucureşti, învinsă la debutul în grupele Ligii Campionilor

CSM Bucureşti a fost învinsă în deplasare de formaţia macedoneană Vardar Skopje cu scorul de 22-21 (11-11), sâmbătă seara, în primul lor meci din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

După câteva minute echilibrate, CSMB s-a desprins la două goluri, 4-2 (min. 8), iar apoi 5-3 (9), scorul devenind 6-3 pentru campioana României (12). Vardar a egalat, 6-6 (15), iar după aceea a preluat conducerea, cu 8-7 (18). Gazdele şi-au mărit avantajul la trei goluri, 11-8 (24), dar echipa antrenată de danezul Kim Rasmussen a avut un final foarte bun de primă repriză, iar la pauză scorul era egal, 11-11.

Perioada bună a echipei din Capitală a continuat şi la reluare, CSMB având 13-11 (32), după o serie de cinci goluri consecutive.

Vardar a fost echipa care a venit mereu din urmă pe tabelă, iar de la 18-19 (49) s-a dus la 22-19 (57), ecart care s-a dovedit a fi decisiv pentru soarta partidei. CSMB a forţat egalarea pe final, dar cele zece minute fără gol marcat (49-59) au atârnat greu în balanţa meciului. Ana Paula Rodrigues Belo a ratat ultima aruncare a meciului, pentru CSMB.

Isabelle Gullden a fost cea mai bună marcatoare a CSM-ului, cu 8 goluri. Celelalte goluri au fost înscrise de Ana Paula Rodrigues Belo - 4, Maria Fisker - 3, Oana Manea - 2, Carmen Martin - 2, Aurelia Brădeanu - 2.

Pentru Vardar au înscris: Andrea Lekic - 5 goluri, Andrea Penezic - 4, Siraba Dembele - 4, Anja Althaus - 3, Barbara Lazovic - 2, Andrea Klikovac - 2, Jovanka Radicevic - 2.

Au arbitrat Viktorija Kijauskaite şi Ausra Zaliene (ambele din Lituania), iar delegat EHFa fost Berndt Dugall (Germania).

În altă partidă din Grupa a 2-a, Gyori Audi ETO KC a învins-o pe campioana en titre, Buducnost Podgorica, cu 22-20, Cristina Neagu marcând patru goluri pentru învinse.

Duminică va avea loc ultima partidă a etapei, între FC Midtjylland şi IK Savehof.

În clasament, pe primul loc se află Gyori Audi ETO KC, cu 7 puncte, urmată de Buducnost, 7 p, Vardar, 6 p, CSM Bucureşti, 5 p, FC Midtjylland, 3 p, IK Savehof, 0 p.

CSMB va juca pe 15 ianuarie următorul meci în competiţie, pe teren propriu, cu danezele de la FC Midtjylland.

Sursa: Agerpres

×