x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Hănescu, în semifinale la Casablanca! Tecău, finalist la dublu!

Hănescu, în semifinale la Casablanca! Tecău, finalist la dublu!

09 Apr 2011   •   12:23
Hănescu, în semifinale la Casablanca! Tecău, finalist la dublu!

Victor Hănescu, locul 58 ATP, s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Casablanca, dotat cu premii în valoare totală de 398.250 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

Al optulea favorit al concursului, tenismanul român l-a învins în sferturi, cu 6-7 (1), 7-5, 6-2 pe rusul venit din calificări Andrei Kuzneţov, locul 244 ATP, după două ore şi 13 minute de joc. În semifinale, Hănescu îl va întâlni pe italianul Potito Starace, cap de serie numărul 5.

Hăne are două victorii în faţa italianului, ambele pe zgură, iar în trei rânduri a pierdut, ultima oarră anul trecut, la Valencia, pe hard.

Pentru prezenţa în penultimul act al competiţiei, Hănescu va primi un cec de 20.700 de euro şi 90 de puncte ATP.

În concursul de dublu de pe zgura marocană, Horia Tecău şi suedezul Robert Lindstedt s-au calificat pentru al doilea an consecutiv în finala turneului, după cea câştigată în 2010.

În semifinale, Tecău şi Lindstedt, care sunt principalii favoriţi, i-au învins fără probleme pe Fabio Fognini (Italia) şi Pere Riba (Spania), scor 6-2, 6-1. Românul şi suedezul. care au cedat doar un set în cele trei partide disputate la Casablanca, vor juca în finală împotriva lui Colin Fleming (Marea Britanie) şi a lui Igor Zelenay (Slovacia).

×
Subiecte în articol: tenis tecau sporturi victor hănescu