x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Hănescu, în sferturi la Nisa după forfaitul lui Roddick.

Hănescu, în sferturi la Nisa după forfaitul lui Roddick.

18 Mai 2011   •   06:16
Hănescu, în sferturi la Nisa după forfaitul lui Roddick.

Tenismanul american Andy Roddick, adversarul romanului Victor Hanescu in turul al doilea al turneului de la Nisa, dotat cu premii in valoare totala de 450.000 de euro, s-a retras din competitie din cauza unei accidentari la umar si a devenit incert pentru concursul de la Roland Garros.

"Eram accidentat deja saptamana trecuta la Roma si nu am jucat in meciul de dublu. Nu stiu daca voi putea evolua la Roland Garros si cred ca nu e bine sa joci la un Grand Slam daca nu esti apt suta la suta. Ma doare cand lovesc, cand servesc, cred ca e un fel de tendinita. Vreau sa evit multe luni de absenta, asta nu e un an prea bun pentru mine", a declarat Roddick.

"Tinand cont de aversiunea sa fata de zgura, el nu vrea sa-si asume vreun risc", a scris cotidianul L'Equipe.

Andy Roddick, locul 11 ATP si al patrulea favorit al competitiei, a stat in primul tur si urma sa joace in turul doi cu Victor Hanescu, locul 69 ATP, care s-a calificat, luni, in mansa secunda, dupa ce l-a invins cu scorul de 6-0, 6-1 pe francezul Benoit Paire, locul 105 ATP, jucator venit din calificari.

Site-ul sport365.fr mentioneaza ca jucatorul american nu a putut evolua in finala turneului de dublu de la Roma, din cauza unei accidentari la umarul drept, care l-ar putea constrange sa renunte si la participarea la turneul de la Roland Garros, care va debuta pentru opt zile.

×
Subiecte în articol: tenis andy roddick sporturi victor hănescu