x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Hănescu, în sferturile probei de dublu la Estoril. Halep, out!

Hănescu, în sferturile probei de dublu la Estoril. Halep, out!

27 Apr 2011   •   10:07
Hănescu, în sferturile probei de dublu la Estoril. Halep, out!
Sursa foto: /Reuters

Perechea Victor Hănescu/Pablo Cuevas (România/Uruguay) s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Estoril, dotat cu premii în valoare totală de 450.000 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

Hănescu şi Cuevas au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 7-5, 6-1, după o oră şi trei minute, cuplul portughez Rui Machado/Joao Sousa. În sferturi, Hănescu şi Cuevas vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea Eric Butorac/Jean-Julien Rojer (SUA/Antilele Olandeze), cap de serie numărul 3, şi cuplul portughez Frederico Gil/Leonardo Tavares.

În proba feminină a concursului portughez, Simona Halep, finalistă săptămâna trecută la Fes (Maroc), a fost învinsă încă din primul tur de jucătoarea spaniolă Anabel Medina Garrigues, scor 7-6, 7-6.

Tot la Estoril, dar în proba de dublu, perechea Monica Niculescu/Arantxa Rus a ratat calificarea în sferturi. Dublul româno-olandez a fost învins de Jarmila Gajdosova din Australia şi Klara Zakopalova din Cehia, în doua seturi, 6-2, 6-3.

×
Subiecte în articol: tenis simona halep sporturi victor hănescu