x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Horoscop 17 februarie 2019. Un mic drăcuşor te îmboldeşte să spui lucruri pe care s-ar putea să le regreţi mai târziu

Horoscop 17 februarie 2019. Un mic drăcuşor te îmboldeşte să spui lucruri pe care s-ar putea să le regreţi mai târziu

16 Feb 2019   •   19:40
Horoscop 17 februarie 2019. Un mic drăcuşor te îmboldeşte să spui lucruri pe care s-ar putea să le regreţi mai târziu
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec

Dacă te înconjori de oameni negativişti sau pesimişti, fii sigur că te vor influenţa şi pe tine în mare măsură, ca atare ziua depinde enorm de anturajul în care nimereşti.

Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfârşite, alţii te vor folosi ca umăr de plâns sau ureche de ascultat, dar trebuie să ai curajul să ieşi din aceste medii şi să nu te laşi copleşit de energiile lor negative. Ai şi tu destule probleme, ca să le mai iei pe umerii tăi pe ale altora, deci învaţă să mai spui nu la astfel de situaţii care nu îţi fac bine.

Horoscop Taur

Atmosfera e perfectă în jurul tău, probabil tu eşti motorul tuturor acţiunilor interesante de astăzi şi reuşeşti să-i ţii aproape şi pe alţii cu interese similare.

Parcă e chiar loc de petrece, pentru că lumea are chef de distracţie, se simte bine şi poate chiar se iveşte o ocazie de a sărbători un eveniment care bucură pe toată lumea. Este o zi lejeră, ca de vacanţă, în care nimic nu te îngrijorează, nu vezi nimic negru în preajma ta şi îi molipseşti şi pe alţii cu această stare de bună dispoziţie binefăcătoare.

Horoscop Gemeni

Nu te poţi debarasa de o amintire urâtă din trecut care are încă efecte negative asupra ta. Ar fi trebuit să uiţi demult acele momente triste, dar tu continui să te ţii de acea situaţie neplăcută pe care o porţi în memorie ca pe o pată neagră a vieţii tale.

S-ar putea să se ivească acum ocazia de a repara greşeala, de a şterge această pată din amintirea sau de pe reputaţia ta, dar de tine depinde ce eforturi faci pentru a da totul uitării. E vremea să uiţi, să ierţi, să repari, să recunoşti greşeala şi să mergi mai departe eliberat.

Horoscop Rac

Rareori eşti atât de optimist şi de entuziast, dar te afli într-un moment al anumitor planuri care te motivează la maxim. Ai convingerea că toate merg ca pe roate, că înaintezi repede şi bine spre ceea ce ţi-ai propus, iar la originea acestei evoluţii excelente se află nimic altceva decât încrederea că totul va fi bine.

Toate lucrurile se aşează acolo unde trebuie, atunci când trebuie, semn că eşti susţinut pe toate planurile ca scopul tău să fie atins mult mai repede, deci menţine acest ritm alert şi mai ales acest tonus ridicat, pentru că succesul visat e din ce în ce mai aproape. Gândeşte pozitiv şi continuă!

Horoscop Leu

Adu-ţi aminte cât de bine ai rezolvat, cândva, o problemă şi repetă reţeta de succes de atunci. Dacă o metodă a fost deja verificată şi a dat roade, de ce să nu o foloseşti iar şi iar cu aceleaşi rezultate? Spiritul tău întreprinzător îşi va lăsa amprenta pe orice activitate în care e nevoie de muncă, de efort, de concentrare, de organizare, iar azi ai toate resursele necesare unei reuşite depline.

Tot ce iese azi din mâinile tale e demn de laudă, deci nu sta pe margine, nu lăsa comoditatea să te copleşească, pentru că e o zi cu energie ridicată ce merită valorificată din belşug. Pe ce pui tu mâna se transformă în aur, deci hai, la treabă!

Horoscop Fecioară

Un mic drăcuşor te îmboldeşte să spui lucruri care nu te caracterizează şi pe care s-ar putea să le regreţi mai târziu. Rezistă acestei ispite negative, pentru că nu e genul tău să fii răutăcios sau să arunci vorbe grele în spatele altora, fără să le merite.

Poţi descoperi efectele nefaste ale intervenţiei unui inamic asupra ta şi, în loc să ierţi şi să tolerezi, aşa cum faci de obicei, eşti gata să întorci armele. Poate vei avea câştig de cauză, în cele din urmă, pentru că te prinde într-un moment agresiv în care îţi canalizezi toată energia spre un singur scop: răzbunarea.

Horoscop Balanță

Te supără mult atitudinea recalcitrantă a unui prieten care e pus pe harţă şi ridică tonul la oricine. Nu meriţi tu asemenea tratament, când te porţi cu el calm şi prietenos, dar din păcate nu ai parte de tovarăşi de discuţie prea amabili. Nervozitatea se resimte în orice gest, în orice cuvânt, încât presimţi că se vor declanşa animozităţi grave, ca atare cel mai bine ar fi să nu torni gaz pe foc, ci să încerci să taci şi să suporţi pe cât posibil, chiar dacă nu eşti genul, cu speranţa că tăcerea ta va dezamorsa bomba!

Horoscop Scorpion

Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator asupra ta şi te stimulează să te apuci serios de o activitate nouă, cu un consum imens de energie, dar ai toate resursele necesare pentru a înainta în forţă.

Nu numai că îşi place ceea ce faci, dar te pune foarte bine în evidenţă, deoarece te foloseşti de trăsăturile tale specifice, de ceea ce ştii tu mai bine să faci. Rareori ai ocazii atât de bune de a te afirma, de a valorifica propria zestre nativă, deci fă un pas în faţă şi arată cine eşti!

Horoscop Săgetător

Eşti mai timid şi nu reuşeşti să exprimi tot ceea ce simţi, indiferent că e vorba de iubire, de teamă sau de nemulţumiri. Le ţii în tine, ceea ce creează o stare de tensiune ce ţi se reflectă pe chip. Numai persoana iubită simte că se petrece ceva cu tine şi încearcă să se apropie mai mult de inima ta, arătându-ţi astfel că-i pasă ce ai.

Tu nu vrei totuşi să-l împovărezi cu problemele tale, preferând să le duci singur în spate. Fă un efort să-ţi descătuşezi inima şi să dai afară ceea ce te macină: te vei simţi mult mai bine!

Horoscop Capricorn

Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ai construit până acum. Ţie îţi plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situaţie ca aceasta te destabilizează complet. Va fi greu pentru tine să-ţi recapeţi calmul, oricâtă răbdare şi toleranţă ai avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat şi mai ales greu de ţinut sub control.

Fii pregătit şi pentru răsturnări majore de situaţie, pentru că acestea pot apărea chiar şi în cele mai organizate şi stabile proiecte, obligându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Horoscop Vărsător

Tu eşti azi un fel de punte între două dimensiuni diferite, între cer şi pământ, între divin şi uman, pentru că reuşeşti să te concentrezi cel mai uşor în orice situaţie cu diferenţe şi extreme majore. Tu poţi să faci faţă cu brio pe oricare din aceste dimensiuni, pentru că ai o conexiune cu totul specială şi cu realitatea, cu ce se petrece concret în jurul tău, dar şi cu energiile înalte, spirituale, celeste, de unde îţi parvin azi cele mai interesante informaţii şi îndrumări.

Asculţi ce-ţi transmite divinul din tine şi apoi transpui în practică, dar se poate şi invers: ce îţi doreşti să se întâmple aici pe pământ vine de sus! Canalul de comunicare e deschis în ambele direcţii!

Horoscop Pești

Apa are pentru tine, azi, o semnificaţie aparte, de acolo îţi extragi tu energia, liniştea, bucuria, sau de acolo vine sănătatea, ca atare acordă mai multă atenţie elementului apă în tot ce te înconjoară. Dacă ai vreun lac în apropierea oraşului în care stai, trage o fugă acolo cu maşina şi petrece câteva minute pe malul lui, privind şi respirând, pentru că efectele psihice vor fi de-a dreptul miraculoase.

Şi o vizită la spa sau la piscină sau oriunde ai de a face cu purificarea prin apă ţi s-ar potrivi de minune. Dar dacă nu ai alte variante la dispoziţie, ajunge să te cufunzi la finalul zilei sub duş şi să îţi imaginezi că acea apă te purifică în profunzime şi odată cu ea se duc la vale toate grijile. Încearcă!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 17 februarie horoscop