x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ieri era cerşetoare, astăzi e campioană! Învaţată cu greutăţile vieţii şi ale... halterelor

Ieri era cerşetoare, astăzi e campioană! Învaţată cu greutăţile vieţii şi ale... halterelor

20 Sep 2012   •   05:52
Ieri era cerşetoare, astăzi e campioană! Învaţată cu greutăţile vieţii şi ale... halterelor

Este povestea tulburatoare a unei tinere halterofile, invatata cu greutatile vietii de mica. Inainte sa ajunga in sala de sport din Bistrita si sa castige medalia de aur la campionatul mondial de juniori, Monica a trait din mila oamenilor. A cersit la coltul strazii.

S-a apucat de haltere la 12 ani, dar cu greutatile era deja invatata de mica, de acasa. Parintii se chinuiau sa o creasca pe ea si pe fratii ei. Un antrenor din Bistrita a descoperit-o intamplator.

Si povestea a continuat precum in carti. Fata cu chica de baiat nu mai sta cu mana intinsa la coltul strazii. Are in palmares 7 recorduri mondiale si un bronz la europene. E campioana mondiala de juniori. Parintii au scapat de grija si spera ca intr-o zi, cand va putea, sa-i ajute.

Potrivit antena3.ro, acum, Monica ii viziteaza in weekend. Atunci cand nu are competitii. Locuieste in internatul clubului din Bistrita. Acolo e casa ei si acolo isi va aduce medalia de aur pe care a castigat-o la Kosice.

Si odata cu medalia de la stilul smuls, la categoria 62 de kilograme, va primi si o recompensa de 6.000 de lei din partea statului.

×
Subiecte în articol: campion haltere cersetor