x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ilie Năstase despre victoria Simonei Halep:"O victorie fabuloasă pentru că a revenit de la un scor la care își era imposibil să te mai gândești la o victorie"

Ilie Năstase despre victoria Simonei Halep:"O victorie fabuloasă pentru că a revenit de la un scor la care își era imposibil să te mai gândești la o victorie"

07 Iun 2017   •   18:39
Ilie Năstase despre victoria Simonei Halep:"O victorie fabuloasă pentru că a revenit de la un scor la care își era imposibil să te mai gândești la o victorie"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Ilie Năstase a comentat victoria Simonei Halep împotriva Elinei Svitolina. Fostul mare jucător de tenis apreciază un lucru pe care Halep nu-l mai face, deși în vremurile de glorie ale sale, Năstase spune că era obișnuit cu acest gest. 

Ilie Năstase apreciază că Simona Halep nu se mai enervează și are capacitatea de revenire de la scoruri foarte mari în defavoarea sa. 

"Da, o victorie fabuloasă pentru că a revenit de la un scor la care își era imposibil să te mai gândești la o victorie. Încrederea vine numai din victorii. Când revii de la minge de meci... e incredibil, dar se mai întâmplă. Pe mine mă încurajează că are încredere în ea chiar și când e condusă. Înainte se enerva ca mine și arunca racheta, dar acum nu mai face așa. E foarte bine. Singurul adversar mai periculos e Pliskova pe tabloul de la Roland Garros," a spus Ilie Năstase la Antena 3, la emisiunea Alessandrei Stoicescu. 

×
Subiecte în articol: simona haleo Simona Halep