x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ilie Năstase: Simona Halep e în formă, a pierdut doar un set în meciurile de până acum

Ilie Năstase: Simona Halep e în formă, a pierdut doar un set în meciurile de până acum

06 Sep 2016   •   14:30
Ilie Năstase: Simona Halep e în formă, a pierdut doar un set în meciurile de până acum
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a declarat marţi că Simona Halep, care o va întâlni miercuri pe Serena Williams, traversează o formă sportivă bună având în vedere că în meciurile disputate până acum la US Open a pierdut doar un set.


"A jucat de şapte-opt ori până în prezent cu Serena, e 7-1 acum în meciurile directe. Dar cele şapte nu contează, doar ultimul meci e important. E ca la neveste, am avut patru, dar doar ultima contează, ştiţi cum e. Iar Simona este în formă bună, intră în meci foarte repede. În toate jocurile de până acum a pierdut doar un set", a spus Năstase.

Simona Halep o va întâlni miercuri pe Serena Williams, liderul mondial şi favorita numărul 1, în sferturile de finală ale turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului.

În altă ordine de idei, Ilie Năstase a afirmat că nu îşi poate face o impresie clară despre antrenorul german Christoph Daum după meciul România - Muntenegru, scor 1-1, în preliminariile Cupei Mondiale 2018. "E la început, nu putem comenta prea mult despre echipă sau despre antrenor. Are şi el probleme, nu cunoaşte jucătorii. Pentru că lui i s-au propus jucători, nu avea de unde să-i cunoască pe toţi. Am fost surprins să îl văd jucând pe Bicfalvi şi încă doi-trei... cine îi urmăreşte jucătorii ăştia? S-a dus cineva să îi vadă cum joacă? Oricum, nu m-a impresionat niciun jucător la acest meci. Mai sunt nouă meciuri şi fiecare trebuie luat ca o finală. Dacă ne concentrăm, cred că putem să ne calificăm", a adăugat Ilie Năstase.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: ilie năstase simona helep us open tenis