x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi INCREDIBIL! Daria Kasatkina, nevoita sa se mute de urgenta la hotel

INCREDIBIL! Daria Kasatkina, nevoita sa se mute de urgenta la hotel

05 Iun 2018   •   15:52
INCREDIBIL! Daria Kasatkina, nevoita sa se mute de urgenta la hotel

Jucătoarea de tenis Daria Kasatkina, calificată în sferturile de finală la Roland Garros, a rămas fără cameră de hotel, deoarece rezervarea ei a expirat luni, în ziua când rusoaica a învins-o pe daneza Caroline Wozniacki într-un meci întrerupt duminică din cauza întunericului, informează Reuters.

Kasatkina, numărul 14 mondial, a dezvăluit că trebuie să caute un hotel. "Ştiţi, am făcut rezervare pe Airbnb. Trebuie plătit în avans şi nu ştii niciodată ce se întâmplă. Dacă eşti în a doua săptămână (a turneului - n. r.), nu e prea grav să mergi la hotel, aşa că nu mă plâng", a spus Kasatkina, care va juca în sferturi cu americanca Sloane Stephens, campioana de la US Open.

Potrivit Reuters, stilul atipic al rusoaicei este binevenit.

"Încerc să practic mai mult un joc de strategie, fiindcă nu sunt fata cea mai înaltă care dă tare în minge. Trebuie să găsesc modalităţi potrivite pentru a câştiga. Asta e interesant", a spus rusoaica, înaltă de 1,70 m.

Kasatkina, campioană la juniori la Roland Garros în 2014, este, la 21 de ani, cea mai tânără dintre cele opt sfert-finaliste de la actuala ediţie.

Fosta mare campioană Chris Evert a spus că rusoaica se simte bine pe zgură. De aceeaşi părere este Wozniacki: "Cu cât e mai lentă suprafaţa, cu atât i se potriveşte mai bine."
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Daria Kasatkina